Välj en sida

Glasräcken

Slim

Slim är ett otroligt omtyckt glasräcke med många fördelar. Systemet bygger på att glaset placeras i en bottenprofil och blir då helt stolplöst vilket skapar en otrolig rymd och öppen känsla. Bottenprofilen är av aluminium och passar därför lika bra i kustnära landskap som inomhus.

Fixpointsräcke

Ett fixpointsräcke är ett annat alternativ till ett stolpfritt räcke. Detta räcke fästes i framkant av balkong/altan alternativt på väggen. Detta Skapar ett otroligt rent urryck då inga infästningar syns inifrån. Välj bland fyrkantiga eller runda fixpoints, med eller utan handledare.

Rostfria glasräcke med stolpar

Vill du ha ett med traditionellt räcke med stolpar och handledare är detta valet för dig. Stilrena rostfria stolpar med ett stort urval av handledare skapar ett exklusiv intryck i alla miljöer.

Aluminium

Ett aluminiumräcke är ett utmärkt alternativ för kustnära områden då det inte påverkas av salthaltig luft på samma sett som ett rostfritt räcke. Detta aluminiumräcke har även en behandlad yta som gör att det ser ut som att det är gjort av rostfritt stål. Ytfinishen plus dess stilrena design gör att det förgyller varje tänkbara miljö.

Bara Glas

Bara glas passar dig som redan har stolpar men kanske vill bättra på utsikten. Välj mellan en rad olika glasvarianter och klämfästen.

Glashem.se

Vill du veta vad ditt räcke skulle kosta? På Glashem.se kan du bygga ditt räcke precis som du vill ha det medans priserna ständigt uppdateras med dina val.

Besök Glashem.se

Kontakta oss

2 + 2 =