Dörrsystem

Oändliga Möjligheter

Upptäck vår mångfald av dörrsystem

Från elegant utformade slagdörrar för imponerande entréer till smidiga skjutdörrar som optimerar utrymme och moderna glas skiljeväggar för kontor och konferensområden – vi erbjuder en omfattande samling av dörsystem. Kontakta oss för utforskandet av vårt sortiment och skapa unika och funktionella lösningar för varje miljö. 

Välkommen, till en värld av variation och anpassning med våra mångsidiga dörrsystem.

Slagdörrar

Dörrsystem för slagdörrar i en mångfald av utföranden. 

Med vårt sortiment tar vi öppning och stängning av slagdörrar till nya nivåer. Vi prioriterar bekvämlighet, säkerhet och skräddarsydda lösningar. 

Våra dörrar omfattar allt från barriärfria automatdörrar för både privata och offentliga byggnader, till dörrstängare för manuell öppning och sömlöst funktionella dörrar som öppnas helt utan ansträngning. Med en omfattande variation strävar vi efter att tillgodose olika behov och skapa en enhetlig upplevelse av högsta kvalitet.

Skjut dörrar

Öppna upp möjligheterna till elegans och effektivitet med våra skjutdörrar! 

Vår kollektion erbjuder en smidig fusion av stil och funktionalitet, perfekt för att maximera utrymmet i ditt hem eller kontor. Skapa en modern och stilfull atmosfär med skjutdörrar som inte bara är praktiska utan också estetiskt tilltalande. Med skräddarsydda lösningar och högkvalitativ design tar våra skjutdörrar din inredning till nästa nivå. 

Där varje öppning är en möjlighet till både elegans och funktion.

Glasskiljeväggar

Skapa ljusfyllda och flexibla utrymmen med våra glasskiljeväggar! 

Den moderna elegansen i vårt sortiment ger inte bara en öppen och luftig atmosfär utan också möjligheten att anpassa ditt utrymme efter behov. Från konferensrum till kontorslandskap, låt våra glasskiljeväggar ge en transparent skönhet till din arbetsplats. Utforska en ny dimension av design och funktionalitet med våra stilfulla glasskiljeväggar, där varje sektion är en möjlighet till ökad ljusstyrka och en dynamisk arbetsmiljö.